شکر قهوه ای

بسیـاری از قندهای مصرفی درون سراسر جهان قند بدست آمده از نیشکر تصفیـه شده هستند کـه مـی توانند سفید یـا قهوه ای باشند. تاثیر جو پرک در لاغری شکر قهوه ای درون مرحله اول پردازش، تاثیر جو پرک در لاغری قبل از فرآیند های تصفیـه و به علت تصفیـه نشدن بـه وجود مـی آید .ملاس بعد از اسیون کریستال‌های شکر خام، بـه آرامـی تبخیر مـی‌شود. تاثیر جو پرک در لاغری درون این مرحله مخلوطی قهوه‌ای رنگ و غنی از مواد مغذی بـه نام ملاس تولید مـی‌شود کـه دارای  ۴۶ درصد سوکروز، ۳ درصد پروتئین و مقدار کمـی از مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر، منیزیم، گوگرد، مس، آهن، منگنز، روی و ویتامـین B است. درون حقیقت ملاس ماده مغذی و باارزش موجود درون نیشکر مـی‌باشد. تولیدکننده‌ها ملاس را با شکر خام به منظور تسهیل فرآیند تصفیـه مخلوط مـی‌کنند. درون فرآیند تصفیـه، شکر خام و ملاس درون حضور آب داغ با یکدیگر مخلوط مـی‌شوند. شکر سفید از تصفیـه شکر قهوه ای و توسط مواد شیمـیایی بـه دست مـی آید بـه همـین دلیل مضر است.

شکر قهوه ای حاوی آب بیشتری نسبت  به شکر معمولی و کالری کمتری نسبت بـه آن دارد. دانـه های شکر قهوه ای اندازه ی مختلفی دارند و نسبت بـه نحوه ی بسته بندی دارای کالری های متفاوتی هستند.

شکر قهوه ای درون سراسر جهان بـه دلیل خواص درمانی و مزایـای مختلف آن مورد توجه قرار گرفته است. از آنجایی کـه شکر قهوه ای بـه صورت طبیعی تولید مـی شود، درون بدن ما هم واکنش متفاوتی از خود نشان مـی دهد. این تفاوت ظریف باعث مـی شود این نوع شکر به منظور افرادی کـه به دنبال رژیم غذایی سالم هستند بسیـار جذاب باشد.

حضور ملاس درون شکر قهوه ای باعث رطوبت بیشتر آن مـی شود ،که شما را قادر بـه طبخ غذاهای متراکم و مرطوب مـی کند. کلا طعم و بافت شکرهای سفید و قهوه ای با هم فرق دارد. برخی از شکرهای قهوه ای بـه دلیل طعم و مزه خود معروف هستند.

انواع شکر قهوه ای : تاثیر جو پرک در لاغری توربینادو، باربادوس ، موسکاوودا و دمرارا

خواص شکر قهوه ای

شکر قهوه ای و پوست

یکی از فواید مـهم شکرقهوه ای، تاثیر فوق العاده آن بر پوست شماست. بافت طبیعی شکر قهوه ای شبیـه شن و ماسه مرطوب است،این شکر باعث از بین بردن سلول های مرده پوست و حذف موادی کـه باعث انسداد منافذ پوست شما مـی شود. شکر قهوه ای بـه دلیل داشتن ویتامـین B و خاصیت مرطوب کنندگی پوست شما را از اثرات پیری محافظت خواهد کرد و همچنین باعث کاهش ورم پوست مـی شود.

شکر قهوه ای و انرژی بیشتر

 شکر قهوه ای با کاهش سطح هورمون سروتونین بـه طور طبیعی، انرژی بدن را درون کوتاه مدت افزایش مـی دهد و در مواقعی کـه احساس ضعف شدید مـی کنید با خوردن شکر قهوه ای مـی توانید تجدید انرژی کنید.

شکر قهوه ای حاوی املاح مفید  مانند کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم هست و صد گرم شکر قهوه ای حاوی حدود ۳۷۰ کالری است

برای جلوگیری از سفت شدن شکر قهوه ای کـه دارای حدود ۲ درصد رطوبت است، آن را درون ظروف کاملا بسته ای کـه در آن هوا نفوذ نکند قرار داده و برای ماندگاری بهتر آنرا درون یخچال نگهداری کنید.

شکر قهوه ای علاوه بر مصارف خانگی درون شیرینی پزی و به خصوص پخت انواع کیک و بیسکوئیت بـه ویژه درون کشورهای توسعه یـافته مصرف فراوانی دارد. این ماده بر حسب کیفیت، مزه، بو و قوام درون ترکیبات شیر، بستنی، خامـه، شیرینی و مخلوط های انواع کیک بستنی بـه کار مـی رود. استفاده از شکر قهوه ای به منظور شیرینی پزی، مربا، کیک و تارت و پای مـیوه بـه مراتب بهتر از شکرسفید مـی باشد.

این شکر با وجود مقدار شیرینی مطبوع، انرژی و کالری کمتری نسبت بـه شکر سفید دارد و طعم و بوی بهتری نیز نسبت بـه شکر معمولی  دارد.




[خواص شکر قهوه ای - سبوس-جو دوسر-کینوا-نمک دریـا-دانـه چیـا تاثیر جو پرک در لاغری]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Mon, 23 Jul 2018 13:35:00 +0000